11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Andrés Perea Twitteren kuncsorog a 99-es lapjáért

Manapság meglehetősen sűrűn bukkannak fel a profi focisták FIFA Ultimate Team keretei. A 99-es speciális lapokkal operáló futballisták és az ikonokkal teletűzdelt csapataik nagy port szoktak kavarni a FIFA közösségen belül. A versenyhelyzet ugyanis közel sem fair, a szóban forgó profik ugyanis temérdek ajándék kártyát kapnak az EA Sportstól.

Andrés Perea, az Orlando City játékosa kivétel közülük. A kolumbiai középpályás nem kap segítséget a kanadaiaktól, keretét önállóan kellett felépítenie. A profi karrierje mellett tehát, amikor ideje engedi a FIFA 21-et nyüstöli, viszont már eljutott arra a pontra, hogy szívesen fogadna egy spéci 99-es lapot a keretében.

Be is támadta az EA Sports Twitter fiókját, a saját keretét megosztva arra kérte a kiadót, hogy szánják meg egy profi lappal, azzal ugyanis jóval jobban mutatna a keret.

Ez valószínűleg így is van, de ettől még nem tűnik kiszolgáltatottnak Perea. Arról nem is beszélve, hogy elnézve a Red Pickeket, a szerencse is többnyire vele van.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI