Egy lövéssel bárkit leszedhetsz a Novával a CS:GO-ban – Íme a trükkje

A 2017-es karácsonyi frissítéssel kiszámítható spray patterneket kaptak a shotbunok a Counter-Strike: Global Offensive-ben. Egy ideig a profik is erőltették a fegyverkategóriát, ám végül csak keveseknél ragadt meg ez a furcsa meta.

Viszont van olyan shotgun, ami mind a mai napig képes félelmetes teljesítményre. A Nova egyetlen lövéssel elpusztít bárkit, aki közel, vagy középtávon tartózkodik tőlünk. Csupán csak azt kell megtanuljuk, hogy egészen pontosan hova tartsuk a fegyvert.

Sokan esküsznek erre a technikára, nem egy játékos jelezte a nagyobb fórumokon, hogy ez a mechanika vezette át őket a rangokon.

Fun fact: You can 1-shot with Nova from a surprising far distance by aiming a bit on the right side of opponent’s head. from GlobalOffensive

A kulcs az, hogy az ellenfeleink fejének a jobb oldalára kell célozzunk a fegyverrel. Ilyenkor a pattern miatt mind a 9 töltényt bekapja az illető, vagyis azonnal fűbe harap. Eleinte nehéz lesz eltalálni a pontot, viszont érdemes begyakorolni a rántásokat, ugyanis kulcsfontosságú lehet bizonyos helyzetekben.

Betöltés...
Keresés
Keresés