3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Hangüzenetet küldött Jones ügynök – Itt az első igazi Season 6 Teaser

Senki sem hitte el elsőre, de tényleg időben lesz vége az aktuális Fortnite szezonnal. A Chapter 2 hatodik szezonjára készülünk, ami menetrend szerint kedden reggel érkezik az európai szerverekre. Ilyen téren tehát március 15-e után március 16. is ünnepnap lesz, legalábbis a Fortnite rajongóknak biztosan.

Az ötödik szezon elején Jones ügynök az események közepébe vetődött, a Zero Point ugyanis megőrült, az ő feladata pedig az volt, hogy az “Order” nevében rendet tegyen. Az entitást viszont most úgy tűnik, hogy kezelhetetlen, a szervezet viszont nem hajlandó semmit sem tenni ennek megállításának érdekében.

A hatodik szezonhoz közeledve Jones ügynök hangüzemetekkel készíti elő az új időszakot, s azt kell, hogy mondjuk, az első hangfájlt meghallgatva érdekes szezonnak nézünk elébe.

Jones hite megtört a szervezetében, s egyszer s mindenkorra úgy döntött, hogy nem nézi tétlenül, amíg a Zero Point bekebelezi a valóságot.

Közben már az is kiderült, hogy egy hatalmas Solo eseményre kell készülnünk, amit mindenkinek végig kell majd játszania a szezon végén ahhoz, hogy az új időszakban találja magát. Hogy ez egy új pályát, vagy egy teljesen új játékrendszert jelent-e azt nem tudni, de az biztos, hogy oltári nagy durranás lesz.

Ha igen, akkor a játékosok is könnyebben lenyelik majd az újabbnál újabb kollaborációkat, amikből biztosan lesz még a jövőben…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI