20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

DrDisrespect szerint kevés lesz egy új pálya a Warzone-ba

A híres-hírhedt streamer, DrDisrespect manapság nagyon sok Warzone-t játszik. Olyannyira, hogy a Twitch is megengedte, hogy a nagyobb versenyeken is részt vehessen, ráadásul úgy, hogy a platformról ismeretlen okok miatt kitiltották.

Nem olyan nagy újdonság a Call of Duty iránti rajongása, ugyanis még az Advanced Warfare időszakban pályatervezőként dolgozott, így több általa készített mapon is játszhattunk már korábban.

Március 11-én Warzone-t és Valorantot is streamelt, s mivel a küszöbön áll egy hatalmas játékon belüli esemény, előbbinek a jövőjéről is beszélgetett a nézőivel. (1 óra 22 percnél található.)

Véleménye szerint kevés lesz egyetlen új pálya a Warzone szavatosságának. A streamer úgy gondolja, hogy játékmechanikai újításokra is szükség lesz ahhoz, hogy a Warzone hosszútávon sikeres tudjon maradni.

Egy biztos, Verdansk elpusztítása egy rövid ideig, de komoly vérfrissítést fog eredményezni. Utána viszont a Treyarch munkájától függ, hogy működik-e tovább a formula, vagy sem.

Mi még azért örülnénk egy kompetens anti-cheatnek is…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI