5.2 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Mi történik?! – Saját skint kaphat Neymar Jr. a Fortnite-ban

Már minden Fortnite rajongó várja a kedd reggelt, ugyanis menetrend szerint akkor fog megérkezni a játék legújabb szezonja. Új esemény, Battle Pass, s remélhetőleg területek és fegyverek érkeznek majd a játékba.

A kozmetikai tartalmak terén viszont úgy fest, hogy egy olyan elemet is kapunk, amire nem sokan számítottak. Neymar Jr., a világhírű brazil futballista saját skint kaphat a Fortnite-on belül.

Jöhet Neymar csirkéje a játékba?

Már az is érdekes volt, hogy az első Chapter 2 Season 6 kedvcsinálót megosztotta a focista, aztán a szemfüles felhasználóknak feltűnt az eset miértje. A játékos brandjének 10-es száma ott tündököl a felső 4 kép között, valamint még egy futball labda is jelzi, hogy kulcsszerepet fog játszani a foci hamarosan.

Az már tényleg csak hab a tortán, hogy a hivatalos brazil Fortnite Twitter fiók profilképén található láma konkrétan Neymar régi taraját viseli.

Kedden minden kiderül!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI