Baj van a Fifával – Az EA Gate-botrány falhoz állította az EA Sportsot

A FIFA feketepiac létezik, a játékosok pedig kiborultak miatta. Az EA Gate-botrány néven elhíresült helyzet egy EA munkatárs miatt robbant ki, aki valós pénzért árult Untradeable ikoncsomagokat.

A napokban rettentően sokan írtunk erről, így most nem is szeretnénk ebbe bővebben belemenni. A lényeg most inkább az, hogy a botrány végül miképpen ülepedett le a közösségtagok fejében.

Ugyanis nem a terjesztő munkatársat okolják a rajongók, hanem magát a kanadai céget. Elvégre az ad lehetőséget arra, hogy az ilyesmi megtörténhessen.

Nepenthez szerint például az egész Ultimate Team rendszer hibás. Ha könnyebb lenne hozzájutni a minőségi ikonokhoz, akkor a játékosoknak sem kellene ilyen eszközökhöz nyúlniuk.

A szóban forgó ikon kártyák ugyanis nincsenek a piacon. Teljesen mindegy, hogy van-e rá Coinunk, hivatalos forrásból szinte esélytelen hozzájuk jutni. (Az SBC-k 100%-ig véletlebnszerűek, így az sem számít releváns megoldásnak.)

A helyzet megoldása egy átdolgozott Ultimate Team rendszer lenne, ami nem hagy ilyen jellegű támadási felületeket. Reméljük a jelenlegi káoszból tanul az EA Sports és a FIFA 22-re kitalélnak valami élhető megoldást.

Betöltés...
Keresés
Keresés