-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Shroud szerint a Rainbow 6 komolyabb játék, mint a Call of Duty

Úgy tűnik, Shroud mostanában kicsit Doc nyomdokaiba lépett, aki szintén arról híres, hogy mindenféle játékokat hasonlít össze és egyéni vélemények alapján meghatározza, hogy ez és ez a játék márpedig jobb/játszhatóbb/komolyabb és a többi.

A címben említett ex-profi CS:GO játékos most a Rainbow Six Siege és a Call of Duty játékokat vetette össze, mely csatából véleménye szerint az előbbi került ki győztesként, hiszen az nem csak annyiról szól, hogy meggyilkolunk mindenkit aki elénk kerül.

Általában ezek az összehasonlítások némi értelmet nyernek a téma végére, itt azonban  véleményünk szerint értelmetlen a két teljesen különböző játékot összehasonlítani. A stratégia, a stílus és úgy kompletten a játék, illetve amilyen skilleket igényel, teljesen különbözőek.

Arra is kitért, hogy az ex-CoD játékosok “mintha szenvednének” Rainbow Six közben, az ott megszokott movementeknek köszönhetően. Érdekes gondolatmenet, mi nem foglalunk állást a kérdésben, hiszen értelmetlen.

Ti mit gondoltok?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI