0.9 C
Budapest
2021, április 17, szo

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Elmarad a Balaton Sound és a VOLT idén

A fesztiválok időpontját 2022-re módosították.

“Ami VOLT, az majd lesz” – kulcsszóval új fejezet érkezett a VOLT Fesztivál életében, a szervezők ugyanis a 2020-as évhez hasonlóan idén sem rendezik meg a fesztivált, többek bánatára. Fülöp Zoltán, fesztiváligazgató az Indexnek adott interjújában kifejtette, hogy nem látják reálisnak, hogy nyár közepére visszaálljon a rend, ennek értelmében mind a VOLT, mind pedig a Balaton Sound elmarad idén.

Ezért azt a fájó döntést kellett meghoznunk, hogy legközelebb 2022-ben nyitjuk meg a fesztivál kapuit.

Fülöp elmondása alapján óriási a káosz jelenleg a zeneiparban. A bizonytalanság árnyékában külföldön is hasonló szelek fújnak, azaz sorra mondják le a fellépéseket a COVID-19 járványra hivatkozva. A szervezők nem látták, hogy mikor indulhatna esetleg a promóciókampány kezdete, de ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen előre tervezni ilyen bizonytalan időkben meglehetősen nehéz.

A VOLT Fesztivál mellett a Balaton Sound is 2022-ben tér vissza.

„Erre a fesztiválok mérete és nemzetközi léptékei miatt sajnos nem találtunk a fellépőkkel is egyeztethető, biztonságos megoldást. Bízunk abban, hogy hűséges látogatóink megértik a döntésünket és türelmesen kitartanak, hogy 2022-ben felejthetetlen fesztiválélményekkel térhessünk vissza” – tették hozzá.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI