0.9 C
Budapest
2021, április 17, szo

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

“Honnan a f*szból van 49 000 V-Bucks-od?” – Egy feldühödött anyuka a TikTok új sztárja

A Fortnite új szintekre lépett.

Az Epic Games valóságos aranybányát alkotott meg a Fortnite-tal, amit 2017 júliusában valószínűleg még csak nem is sejtettek. A népszerűségnek szerves részét képezi az ingyenesség, ami miatt a fiatalabb generáció miatt is elképesztő populáris a játék. A free-to-play modell mellett persze bárki szabadon vásárolhat V-Bucks-t, ami a Fortnite fizetőeszköze.

 

A gyerekek pedig előszeretettel élnek vissza a szülők bankkártyájával, nem törődve a kockázatokkal. Külföldön és hazánkban is számtalan eset történt, ezúttal viszont pont egy ilyen esetet kapott fel a TikTok, ahol is egy anyuka épp rájön a fia költésére és számonkéri a nebulót, nem is akárhogy:

“Honnan a faszból van 49 000 V-Buckod??? 49 000 kibaszott V-Buckod? Nyomás kifelé! Most szétverem a segged!”

A heves vérmérsékletű anyuka videóját egy ksmashipper nevű illető osztotta újra, amivel több, mint 5 millió megtekintést ért el mindössze 2 nap alatt.

@ksmashipper

Kid uses moms card for vbucks #fortnite #vbucks #vbuck #funny #mom #comedy #fortniteclips #fornitememes #fortnitefail

♬ original sound – KsmaShipper

 

Na de hogy mekkora mínuszt is jelent ez a bizonyos 49 000 V-Bucks-os költekezés? A legnagyobb csomagban 13 500 V-Bucks-t kínál az Epic, 79 dollárért (~24 500 forintért). Ez esetben minimum négyet kellett bevásárolnia a csemetének, ami nem kevesebb, mint 316 dollárba (~97 500 forint) fájt a pár perces tranzakció.

@ksmashipper

Kid uses moms card part 2 #fortnite #fortnitefail #vbuck #funny

♬ original sound – KsmaShipper

A történet némi tanulsággal zárult, nemsokkal később az anya eltávolította a bankkártyáját a fiókról. Szülők, aki esetleg nem tette volna még meg, annak mindenképp javasolt lépés.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI