18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ezrek voltak oda a szexi motoros csajért – Most kiderült hogy egy 50 éves férfi volt valójában

A japán lapok legújabb szenzációja: leleplezték a csalást.

Manapság egyre nagyobb figyelem övezi a netes celebritásokat. Nincs ez másképp Japánban sem, ahol is egy hatalmas buktáról hangosak az ottani lapok. Kiderült ugyanis, hogy egy tízezrek által követett és szeretett influenszer nem pont az, aminek beállította magát.

Amíg a közösségi médiában egy fiatal, csinos lányként ismerték, de a valóságban egy 50 éves férfi készítette ezeket a felvételeket. Az influenszer egy FaceApp nevű alkalmazás segítségével varázsolta fiatalabbá magát. A végeredmény pedig megdöbbentően valósnak hatott, de vesztére az egyik alkalommal a motorja visszapillantó tükrében megvillant a férfi valódi arca, amiből egyértelműen látszott, hogy nem egy egyszerű szépítő effektet használ.

A történtek után azusagakuyuki beismerte, hogy valóban nem egy fiatal nő. Állítása szerint azért módosította az arcát, mert így több emberhez elért az üzenete, a férfi ugyanis motoros túrákat és a tájakat népszerűsítette.

Érdekes módon azóta sem változott semmi a profilján. A közösségi médiában továbbra is megtartotta női alteregóját, ami úgy fest a követőtábort sem zavarja, ugyanis az eset óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend a férfi.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI