18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

A játékosok panaszkodnak: “A Rebirth Island úgy szar, ahogy van!”

A nemrégiben első születésnapját ünneplő Warzone annak idején, 2020. márciusában az egyetlen egy Verdansk térképpel érkezett meg a játékosokhoz. Később, amikor a Black Ops Cold War és a Warzone összeolvadtak, jött egy újabb is: a Rebirth Island. 

Egy igazi, gyors iramú káosz. Azonban csak úgy mint nagy testvérét, ezt a térképet is problémák sorozata sújtja. Egyetlen nappal ezelőtt egy Reddit felhasználó egy bejegyzést tett közzé, mely a wallhack szerű bugokat taglalja.

Ezt megelégelve még egy YouTube videót is készített a problémáról, mely 6 percen át mutatja be nekünk a problémákat. Az épületek annyira selejtesek, hogy némelyiken szinte teljesen átlátni. Emberünk még attól is tartott, hogy tiltják majd csalásért.

Nevetséges, hogy amikor megnyerték csapatával a kört, egy láthatatlan helikopterrel szálltak el… De természetesen nem Ő az egyetlen. Valamivel később egy másik játékos osztotta meg bánatát a közösséggel.

Az épületek tényleg annyira hibásak, hogy egy Airstrike az épületen belül downolta le, ami nem kellett volna, hogy bekövetkezzen. Erről is készült videó: 

Please, fix Rebirth Island’s walls and buildings! from CODWarzone

Lehetséges, hogy a fejlesztők túl sok mindent vettek egyszerre a nyakukba. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy véletlen kerülnek be a játékba a még fejlesztés alatt álló csomagok. A csalók problémáját már említeni sem érdemes…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI