Mennyi idő kifarmolni egy csapatnyi FIFA Ultimate Team kártyát?

Rengeteg FIFA játékos panaszkodik arról, hogy az EA minden egyes játéka szinte felér egy bűncselekménnyel. Legalábbis a tranzakciók és az ígéretek. A videójáték-ipar egyik vezető fejlesztő és kiadó cége szerint ugyanis például a címben említett játék esetében teljesen ingyen is megszerezhetőek a kártyák. 

Ez teljesen igaz. Na de mennyi idő kell hozzá? Így röviden tömören elmondhatjuk, hogy rengeteg, azonban ScudzTV nem hagyta annyiban a dolgot és jobban utánajárt. Egyfajta “Twitter-sorozatot” indított az egész számolgatásáról. 

Összegyűjtötte kedvenc játékosainak egy csapatát, és kiszámította, mennyi időbe telik, amíg kinyitja őket, anélkül, hogy valóban pénzt költene. Kiderült, hogy álomcsapatához összesen 100.000.000 játékon belüli érmére lesz szüksége. Ezek megszerzéséhez pontosan 22.000 valós órán át kell játszania a FIFA Ultimate Team játékkal, ami 2,5 évnyi folyamatos játékot jelent.

Természetesen az érmék megszerzésének számos más módja van, a mérkőzéseken kívül. A játékosok használhatják tőzsdei készségeiket, és figyelemmel kísérhetik a piacot, vehetnek olcsóbb árakon játékon belüli tartalmat, majd eladhatják jóval drágábban. Ám ezen trükkök bevetésével is több, mint 1500 órát kellene rászánnia a játékra az életéből, ahhoz, hogy egyáltalán összejöjjön a fullos csapat.

Ha valaki nem szeretne ezzel szórakozni, azt is kiszámolta, mekkora összeget kell kiemelni pénztárcájából: A FIFA-pontokkal vásárolt csomagból, 10.000 érme nyereséget feltételezve 110.000 dollárt, azaz 33.975.700 millió forintot.  

Betöltés...
Keresés
Keresés