6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Egy újabb Fortnite karakter került a “Mjölnir-klubba”

Aki ismeri a Marvel filmeket, vagy képregényeket, az biztosan hallott már Thorról, az asgardi istenségről. Nos, a Fortnite Battle Royale-nak köszönhetően akár még a bőrébe is bújhatunk, ugyanis a Chapter 2 negyedik szezonjának Battle Pass csomagjában is benne volt a hős.

Érdekesség, hogy a speciális fegyverét, a Mjölnirt, csak és kizárólag olyan személyek tudják megemelni, akik “méltók rá”. Ez a hatás a játékban is megjelenik, így csak és kizárólag Thor, vagy Captain America tudta eddig használni a pörölyt, mint Harvesting Tool.

Egészen eddig!

Az új szezonnal ugyanis maga Jones ügynök is a szűk klub tagja lett. A valóságért küzdő ügynök a saját életét is hajlandó volt feláldozni a világért, így akár még érthető is, hogy a kezébe került a híres pöröly.

Az egyetlen hátulütője a történetnek, hogy mi magunk nem pakolhatjuk a legendás kalapácsot a karakter kezébe, csupán az Agent Jones botok járkálhatnak ezzel a fegyverrel. Legalábbis jelenleg a játék forrásfájlja csupán ezt engedélyezi. Reméljük idővel nekünk is utat és teret enged az Epic Games!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI