Egy újabb Fortnite karakter került a “Mjölnir-klubba”

Aki ismeri a Marvel filmeket, vagy képregényeket, az biztosan hallott már Thorról, az asgardi istenségről. Nos, a Fortnite Battle Royale-nak köszönhetően akár még a bőrébe is bújhatunk, ugyanis a Chapter 2 negyedik szezonjának Battle Pass csomagjában is benne volt a hős.

Érdekesség, hogy a speciális fegyverét, a Mjölnirt, csak és kizárólag olyan személyek tudják megemelni, akik “méltók rá”. Ez a hatás a játékban is megjelenik, így csak és kizárólag Thor, vagy Captain America tudta eddig használni a pörölyt, mint Harvesting Tool.

Egészen eddig!

Az új szezonnal ugyanis maga Jones ügynök is a szűk klub tagja lett. A valóságért küzdő ügynök a saját életét is hajlandó volt feláldozni a világért, így akár még érthető is, hogy a kezébe került a híres pöröly.

Az egyetlen hátulütője a történetnek, hogy mi magunk nem pakolhatjuk a legendás kalapácsot a karakter kezébe, csupán az Agent Jones botok járkálhatnak ezzel a fegyverrel. Legalábbis jelenleg a játék forrásfájlja csupán ezt engedélyezi. Reméljük idővel nekünk is utat és teret enged az Epic Games!

Betöltés...
Keresés
Keresés