7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Maszturbálás élőben, depresszió, szünet – NerdHub Vendel újra közvetít!

Még tavaly nyáron az egész magyar sajtó NerdHub Vendel maszturbálós botrányától volt hangos, ugyanis elkövette a legnagyobb hibát, amit egy streamer elkövethet. Elfelejtette kikapcsolni az élő közvetítést. 

Ezután mindenki megcsodálhatta mivel rendelkezik, hiszen hirtelen felállt és letolta az alsó részeit takaró ruhadarabokat, majd nekiállt egy laza önkielégítésnek. Az eset után nem is olyan sokkal visszavonulót fújt. 

Elmondása szerint semmi köze nincsen az incidenshez, inkább úgy érzi hogy ez az egész közvetítés és online jelenlét elveszi az életét, és meg kell találnia önmagát. Ma azonban mint derült égből villámcsapás, újra megjelent a platformon. 

Mint olvashatjuk, 4 hónap kihagyás után újra itt van. Úgy tűnik, vissza kell még rázódni a dolgokba, mert az a 4/14-es stat nem túl biztató. A chat természetesen igyekezett a lehető legtöbb információt kisajtolni belőle, hogy mégis mizu?!

Elmondása szerint a “stúdiós anyagok nem az igaziak számára” és szeretne néha ilyen kis nyugis közvetítéseket. Nos, reméljük, hogy ezúttal ettől többet nem látunk majd belőle, de örülünk, hogy mégis visszatért.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI