7.2 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Több ezren nézik a STOP táblát, ami előtt a vezetők 98%-a nem áll meg

A „Stopsigncam” egy olyan csatorna, amelyet egyetlen salemi (Massachusetts) STOP tábla közvetítésére tartanak fenn. A csatornát üzemeltető felhasználó adatai szerint a járművek 98,73% -a valójában nem áll meg a tábla előtt. Épp ezért úgy döntött, hogy közvetíti a kereszteződést, hátha idővel sikerül ezt az őrületes számot lejjebb tornászni.

Természetesen a platform, ahol nézhető a közvetítés a Twitch. Itt pedig mára már több ezren “rajonganak” a közvetítésért. Olyannyira, hogy ha véletlenül valaki tényleg megáll a táblánál, szabályosan megőrül a chat:

Minél többen figyelnek fel a csatornára, annál több figyelmet kap a salemi kereszteződés is. Volt már például arra is példa, hogy egy néző direkt arra vezetett autójával, majd mikor meggyőződött arról, hogy nincs a környékén senki, a biztonság kedvéért nyomott egy szaltót a nézőknek:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI