27.8 C
Budapest
2021, július 28, sze

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Több ezren nézik a STOP táblát, ami előtt a vezetők 98%-a nem áll meg

A „Stopsigncam” egy olyan csatorna, amelyet egyetlen salemi (Massachusetts) STOP tábla közvetítésére tartanak fenn. A csatornát üzemeltető felhasználó adatai szerint a járművek 98,73% -a valójában nem áll meg a tábla előtt. Épp ezért úgy döntött, hogy közvetíti a kereszteződést, hátha idővel sikerül ezt az őrületes számot lejjebb tornászni.

Természetesen a platform, ahol nézhető a közvetítés a Twitch. Itt pedig mára már több ezren “rajonganak” a közvetítésért. Olyannyira, hogy ha véletlenül valaki tényleg megáll a táblánál, szabályosan megőrül a chat:

Minél többen figyelnek fel a csatornára, annál több figyelmet kap a salemi kereszteződés is. Volt már például arra is példa, hogy egy néző direkt arra vezetett autójával, majd mikor meggyőződött arról, hogy nincs a környékén senki, a biztonság kedvéért nyomott egy szaltót a nézőknek:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );