3.3 C
Budapest
2021, október 27, sze

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Hamarosan raptorokat is szelídíthetünk a Fortnite-ban

Már korábbi szezonokban is szó volt arról, hogy egyszer még keresztezi egymást a Jurassic Park és a Fortnite világa. Stealthy Stronghold például kiköpött mása annak az építménynek, amiben a Jurassic Worldben a génkezelt Indominous Rexet tartották.

Végül a dinók bevezetése elmaradt, cserébe a sziget északi szélén fekvő építménybe beköltözött Predator. Nos, most végül úgy tűnik, hogy mégiscsak lesz valami a kollaborációból, egy leak szerint ugyanis hamarosan új élőlények érkeznek a szigetre.

Speciális tojások már megtalálhatók a Battle Royale szigeten, viszont egészen eddig semmilyen funkciójuk nem volt. Erre egyébként az Epic Games is felhívta a figyelmét a közösségnek.

Most kiderült egy forráskódnak köszönhetően, hogy ezek raptor tojások, amik a szezon előrehaladtával ki fognak kelni. Így raptorokkal fog bővülni a játék élővilága.

Ami pedig még izgalmasabbá teszi az egészet az az, hogy ezeket a lényeket még meg is szelídíthetjük majd, így hasznunkra is lehetnek akár a harcban. Reméljük mihamarabb megtörténik a bővítés!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI