18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Nvidia chippel lesz felszerelve az új Switch – Már jósolgatják az árát is

Egyre inkább biztosnak hangzik, hogy idén új Switch gépet dob piacra a Nintendo. Ugyan a hivatalos bejelentésre még várunk, a kiszivárgott információk folyamatosan erre utalnak.

Mivel már konkrétumok is elhangzanak, így biztosan van valami mozgolódás a háttérben. Korábban lehetett arról hallani, hogy OLED kijelzővel – amit a Samsung gyárt majd – lesz megpakolva a “Switch Pro”, valamint arról is, hogy képes lesz a 4K-s felbontásra.

Most már a masinában dolgozó chipről is szó esett egy, a Bloomberg által nyilvánosságra hozott “pletykában”. Ezt a grafikus chipet az Nvidia szolgáltatja majd, s ez fog felelni a gyorsabb feldolgozásért és a szebb, valamint élesebb grafikáért.

A szakértők az új hírek alapján 350 és 400 dollár közé saccolják az új Nintendo gép árát. Ez azt jelenti, hogy ha szeretnénk a Proból egyet a polcunkra, akkor 125 ezer forinttal biztosan készülnünk kell a megjelenéskor. (A hazai piacon valószínűleg nem ilyen kedvező áron fog startolni a gép. Én olyan 140-150 ezer forint köré helyezném a kezdő árcédulát.)

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI