7.2 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Nvidia chippel lesz felszerelve az új Switch – Már jósolgatják az árát is

Egyre inkább biztosnak hangzik, hogy idén új Switch gépet dob piacra a Nintendo. Ugyan a hivatalos bejelentésre még várunk, a kiszivárgott információk folyamatosan erre utalnak.

Mivel már konkrétumok is elhangzanak, így biztosan van valami mozgolódás a háttérben. Korábban lehetett arról hallani, hogy OLED kijelzővel – amit a Samsung gyárt majd – lesz megpakolva a “Switch Pro”, valamint arról is, hogy képes lesz a 4K-s felbontásra.

Most már a masinában dolgozó chipről is szó esett egy, a Bloomberg által nyilvánosságra hozott “pletykában”. Ezt a grafikus chipet az Nvidia szolgáltatja majd, s ez fog felelni a gyorsabb feldolgozásért és a szebb, valamint élesebb grafikáért.

A szakértők az új hírek alapján 350 és 400 dollár közé saccolják az új Nintendo gép árát. Ez azt jelenti, hogy ha szeretnénk a Proból egyet a polcunkra, akkor 125 ezer forinttal biztosan készülnünk kell a megjelenéskor. (A hazai piacon valószínűleg nem ilyen kedvező áron fog startolni a gép. Én olyan 140-150 ezer forint köré helyezném a kezdő árcédulát.)

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI