6.4 C
Budapest
2022, január 17, hét

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Online valóságshowt húznak rá a Counter-Strikera

A CS:GO 2011-es megjelenése óta töretlenül az egyik legnézettebb és legkedveltebb esportjáték a piacon. Twitchen több ezren szokták követni a különböző versenyeket, s most a platformon egy új műsortípus is magába zárja majd a híres lövöldét. Bezlikiy online valóságshowt készít a játék esportszcénájából.

A műsort napi 24 órán keresztül nézhetik majd az érdeklődők, természetesen a Twitchen. A felépítése a sztenderd valóságshow műsorrendjét fogja követni, vagyis az, aki ismeri a Való Világot, vagy a Big Brothert, nem hiszem, hogy túlsok újdonsággal fog találkozni.

A műsor célja, hogy bemutassa egy CS:GO csapat mindennapjait. A csapat menedzselésétől kezdve egészen a meccsekre történő felkészülésig.

Azt még nem tudni, hogy egészen pontosan mikor startol el a Counter-Strike reality, ám azt tudjuk, hogy még idén fel szeretné lőni a műsort az influenszer.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI