24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Újabb bizonyíték, hogy a fekete Roze skin egy vicc a Warzone-ban

A Call of Duty: Warzone közösség egyik legnagyobb közellensége nem a kör, vagy a véletlenszerű loot, hanem egy operátor skin. Roze full fekete verziója már a megjelenése óta riogatja a játékosokat, a fejlesztők pedig úgy fest nem igazán akarnak vele foglalkozni.

A gond a tartalommal az, hogy bizonyos játékhelyzetekben egyáltalán nem látszik. Vannak játékosok, akik a sarokban bújnak meg vele, vagy simán csak árnyékos területeken harcolnak, hogy megzavarják az ellenfeleket.

Most ismét felbukkant egy röhejes videó a világhálón, ami újfent bizonyítja, hogy a szóban forgó Roze skinnel komoly gondok vannak.

Roze skin is fair and balanced from CODWarzone

Már a klip elején lehet érezni, hogy gond lesz abból, hogy szinte csak egy sziluettet lehetett látni a lootért rohanó Rozéból. Aztán amikor arról volt szó, hogy lőpárbajt kell vele vállalni, a videó készítője abszolút a sötétben tapogatózott. Az iron sight és a lehetetlen látási viszonyok teljesen elrejtették a karaktert, így pedig nem volt esély felvenni vele a harcot.

Nem ez az első eset és valószínűleg nem is az ezredik, hogy a kellemetlen Roze skin miatt szólal fel a közösség. Vajon meddig húzzák a fejlesztők a megoldás élesítését?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI