Azok ott halfegyverek?! – Minden infó a Fortnite fegyverkombinációiról

A Fortnite Battle Royale új szezonjában, a Primalben a szigetet ellepte az élővilág. A Zero Pointban tapasztalt kaotikus anomália lenyugodott, így a hatalmas sivatag is eltűnt a pálya közepéről.

Helyette több törzsi település és egy ősi tematika érkezett a játékba. Az új helyszínekkel felfrissített játékmenetet további játékmechanikai fejlesztések fűszerezik, többek között egy fegyverkombinációs rendszer.

Az úgynevezett Primal fegyvereket szabadon alakíthatjuk, ha megvan hozzá a nyersanyagunk. Ezeket pedig az élővilágból szerezhetjük meg. Viszont annyi lehetőség van, hogy nehéz mindet fejben tartani. Épp ezért most egy listában kigyűjtöttük az összes lehetséges fegyverkombinációt, hogy a jövőben könnyebb legyen lavírozni a szigeten.

Az első sor még nem érhető el a játékban, viszont valószínűleg hamarosan majd megjelennek, mint lehetőségek. Visziont az összes többi szabadon kiépíthető, ami sokat dob a kompetitív vonulatán a játéknak. Így már nem annyira véletlenszerű a játék, mint korábban.

Betöltés...
Keresés
Keresés