7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Hogyan költsünk még többet? – A YouTube bevásárlólistát készít nekünk

Korábban már volt arról szó, hogy a YouTube videósok megjelölhetnek majd bizonyos termékeket, amelyek a videóban szerepelnek, és ezekről készül majd a leírásba egy pontos lista. 

Aztán egy ideig csend volt a dolog körül, ám most történt egy kisebb előrelépés az ügyben: A Google bejelentette, hogy egy olyan algoritmust fejlesztett ki, ami képes automatikusan felismerni a videóban látható termékeket, azokat pedig listába is szedi.

Tök jó, így mostantól még egyszerűbb lesz elköltenünk a nagy nehezen megkeresett pénzt. A funkció jelenleg még tesztelés alatt áll, és csak az amerikai felhasználók találkozhatnak vele.

Képeket még nem közölt a Google, így nem tudni, hogyan fog kinézni az említett lista. Az viszont biztos, hogy hamarosan hozzánk is eljuthat a dolog. Fontos kiemelni, hogy  ez az algoritmus nem a címet vagy a címkéket nézi majd, hanem azt, hogy mi látható vagy hallható a videóban.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI