7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Meccs közben szálltak el a CS:GO beállításai – A Valve nem győzte javítani

Őrületes hiba ütötte fel a fejét tegnap este a Counter-Strike-ban. A játék szabályosan átállítgatta a játékosok egérbeállításait, hatalmas káoszba fojtva a meccseket. Az egyik körben még normál beállításokon játszhattunk, a következőben pedig az is előfordulhatott, hogy minden értékünk a tízszeresére nőtt. Mondanunk sem kell, ritkán tapasztaltunk ennél kellemetlenebb helyzetet.

“Szerencsére” nem egy speciális bugról beszélünk, a közösség minden tagját érintette az eset. Számtalan profi és egyéb tartalomgyártó írt Twitterre a hibáról.

A legtöbb esetben manuálisan javítani sem lehetett az átállított értékeket, csupán a játék, vagy éppen a gépünk újraindítása volt csak a megoldás. Ez elég frusztráló, ugyanis biztosan sokan az egerük hirtelen meghibásodására gondoltak elsőre.

A Valve szinte azonnal rárepült a hiba javítására, amit azóta sikerrel orvosoltak. Viszont ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem térhet vissza a gond, így érdemes lesz figyelni erre!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI