12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Nem működik a LoL egyik kulcsfontosságú funkciója egy bug miatt

A League of Legends már több mint 11 éves, így bőven volt ideje a játéknak fejlődni. Ma már számtalan módon játszhatjuk, mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző játékmenetet.

A játék egyik legfontosabb eleme a farmolás, vagyis az ösvényeken mozgó minionok elpusztítása. Ezekből a lényekből egy halom tapasztalati pont és pénz zúdulhat a nyakunkba, így balgaság őket figyelmen kívül hagyni.

Ám nem egyszerű velük is és az ellenfelekkel is foglalkozni, így több lehetőséget is kínál a Riot Games a kényelmes játékhoz. Ilyen többek között az attack move is, ami lehetővé teszi hogy egy-egy kattintással a mozgást és a támadási parancsot is kiadjuk karakterünknek.

A gond csak az, hogy egy kellemetlen hiba miatt ez most nem működik zökkenőmenetesen a játékban.

Dead units blocking attack move from leagueoflegends

Az elhullott minionok gyakorlatilag blokkolják az attack move mozgást, ugyanis a rendszer úgy érzékeli, hogy a lényecskék még életben vannak. A karakterünk mozgása tehát ott meg is akad azonnal.

Egyre többen jelzik, hogy problémájuk akadt a funkcióval, így valószínűleg hamarosan a Riot fülébe is eljut a hibának a híre. Reméljük mihamarabb javítják!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI