20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A Call of Duty új fegyvere eddig még csak bajt hozott a játékba

Nemrég számoltunk be nektek arról, hogy a Call of Duty fejlesztői véletlenül bepakolták a játékba az R1 Shadowhuntert, a vadiúj crossbow-t tartalmazó csomagot. Bár állítólag igen jóra sikeredett, eddig még csak szart hozott a játékba.

Miért? Először is ugye akik megvették első alkalommal a csomagot, nem sokáig tudtak vele játszani, majd később (tegnap), amikor végre szándékosan került be a játékba, kiderült, hogy nem tudják használni a játékosok.

Na nem ilyen egyszerű, mert két módja van annak, hogy megszerezzük. Az egyik egy olyan challenge, amely igen egyszerű, néhány One Shot, One Kill kell hozzá, attachment nélküli fegyverrel.

Az egyszerűbb módja, hogy megvegyük az Archaic Range csomagot, mely tartalmazza azt. Igen ám, na itt jön a baj. Ugyanis akik megvették ezt, nem tudják használni. A fejlesztők minél hamarabb hoznak egy javítást, ami megoldja majd a bajt. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI