3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Egy játékhiba miatt instant craftolhatunk a Fortnite-ban

A Fortnite Battle Royale egy irtózatosan pörgős lövölde, amiben minden másodperc kulcsfontosságú szerepet tölthet be. Ezért is született meg a turbo build funkció az évek során, valamint a profik ezért kísérleteznek azon, hogy a lehető legtöbb animációt skipeljék a játékmenet során.

A Primal szezonnal megérkezett egy új craftrendszer a játékba, ami lehetővé teszi, hogy bárhol, s bármikor fejlesszük a fegyvereinket. Csupán két dologra van szükség. Az egyik, hogy olyan fegyverünk legyen, ami alakítható, a másik pedig, hogy rendelkezzünk a fejlesztéshez szükséges nyersanyagokkal.

How to craft instantly/quicker from FortniteCompetitive

Jedi 2x rájött, hogy ezt a három másodperces animációt is le lehet rövidíteni. Ehhez viszont szükséges az autorun funkció.

Ha éppen automatikusan haladunk előre és fejleszteni kívánjuk a fegyverünket, akkor mindkét mozgás animációját megtöri a játék. Így a karakterünk megáll, valamint jóval gyorsabban végez a fejlesztéssel.

Egy szorult helyzetben, vagy a különböző kompetitív módokban igazán jól jöhet ennek a trükknek az ismerete, így hát érdemes gyakorolni.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI