5.2 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Ismét nagyot kapott egy mogyoróagyú Warzone kamionos

A Call of Duty: Warzone fejlesztői biztosan nagyon szerethetik a kamionokat a játékban, ugyanis megmagyarázhatatlan oknál fogva még mindig megtalálhatók a pályán. Már egy évvel ezelőtt is csak a gond volt velük, s ez a helyzet máig nem rendeződött.

Szerencsére még mindig vannak olyan játékosok, akiknek fogalmuk nincs arról, hogy hogyan működnek a szóban forgó gépek. Azt hiszik, ha megvillan a Warzone Victory felirat, akkor ők lesznek a világ közepe. Pedig egy lövöldében páncélozott kamionnal nyerni nem túl nagy teljesítmény…

Probably the luckiest thing to ever happen to me from CODWarzone

Legutóbb felpörgött a közösségen belül egy rövid klip arról, ahogy egy kamionsofőr megkapja a neki járó törődést. Annyira sem tartotta fontosnak az akciót az illető, hogy az útra kihelyezett C4-eket elkerülje. Tény, eleinte jónak tűnt az agresszív játékstílus, ám ha használta volna az eszét, tudhatta volna, hogy ez nem az a szituáció, amibe bele kellene állni.

A hatalmas kamionok ugyanis éppen hogy csak több életerővel rendelkeznek, mint egy C4-es robbanás. Vagyis ha még utána jön pár golyó a masinába, az erőteljes jármű a levegőbe fog repülni. Történetünk hősét is ez mentette meg, a sofőr a saját járművének áldozata lett.

Az ilyen klipek adnak reményt még arra, hogy időről időre újra leugorjunk Verdanskba és felvegyük a harcot az agyatlan sofőrökkel.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI