24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Sokan temetik a Fortnite-ot az Epic legutóbbi intézkedési miatt

Twitteren két felé szakadt a Fortnite Battle Royale közösség. Trendinggé vált a RipFortnite és a ThankYouEpicGames hashtag is.

Előbbiek úgy gondolják, hogy korábban minden jobb volt. Ám elsősorban itt arra gondolnak, hogy akkoriban élvezték a leginkább a játékot, amikor az Epic még hagyta, hogy wagereket, vagyis speciális fogadásokat tartsanak a lövöldén belül az emberek. A tartalomgyártók és profik is sok ilyen eseményen vettek részt, a héten a botrányairól híres Clix írt először arról, hogy fenyegetést kapott az Epictől, hogy kitiltják a játékból, ha ismét fogadni mer másokkal.

A másik oldalnak meg tetszik a közösség megtisztítása és a játék egyensúlyának helyreállításáért tett törekvés. Hypex, a Fortnite közösség egyik legaktívabb és legismertebb adatbányásza a karrierét köszönheti az Epic Games-nek, ezt pedig szóvá is tette Twitteren.

Te melyik táborba tartozol?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI