7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Egy random férfi rágógumit köpött az épp streamelő csaj hajába

Az IRL témában streamelő BabyHsu éppen Taipei környékét járta be a nézőivel, amikor is néhány percre leült megpihenni. A közvetítést ettől függetlenül ugyanúgy folytatta, ám itt következett az, ami mindenkit nagyon meglepett.

Egy férfi elhajtott mögötte kerékpárral, akinek feltűnt, hogy a hölgy éppen a kamerájába beszél. Feltételezzük, hogy ez valamiért nem tetszett neki, ezért visszafordult és úgy döntött, hogy a rágójának jobb helye lesz Hsu hajában.

A streamer nyilván nagyon kiakadt, először azt sem tudta, hogy mégis mi történt: “Mi a fasz? Ez a csávó leköpött. Most köpött le!” – mondta kétségbeesetten nézőinek.     “Ilyenkor azt kívánom, bárcsak lenne nálam egy paprika spray, hogy az arcába nyomjam!” – folytatta.

A nézők ezután arra buzdították, hogy menjen utána, de BabyHsu ezt elutasította, mondván, úgyis sokkal gyorsabb, mint ő gyalog. Nos, teljes mértékben meg tudjuk érteni, hogy Hsu kiakadt, hiszen gusztustalan húzás volt ez a férfitől, a frász is ránk jön tőle… 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI