Ennél durvább Two Rare Gold Player nyitást nem igen fogsz idén látni

Minden FIFA játékos a FUT Birthday hatása alatt van éppen. Az esemény két hetesre van tervezve, jelenleg az első keret játékosait nyithatjuk ki a pakkokból. Vannak tematikus Objective-ek és SBC-k is, utóbbiak közül egy naponta bővülő szériát is teljesíthetnek a játékosok.

Szinte ingyen kipakolható az összes kihívás, amiket ha sorban teljesítünk, a végén egy Mega Pack landol a gyűjteményünkben. Ez egy igazán gáláns húzás a fejlesztőktől, bár a temérdek rendszerhiba miatt ezt akár kompenzációnak is tekinthetjük.

A feledékenyebb embereknek mérföldkövekhez kötött ajándék is jut, mindegyik SBC teljesítésével egy Two Rare Gold Player pakkal lehetünk gazdagabbak. Ebben a csomagban két ritka arany lap található. A potenciál meg van benne, de valljuk be, nem sok eséllyel nyitunk Ronaldot és Messit egy ilyen csomagból. Pláne nem két speciális lapot… Ám ez valakinek mégis sikerült.

A Twitteren lett hatalmas sláger a fent látható kép. A szerencsés játékos egy FUT Birthday Vardyt, valamint egy FUT Birthday Sambiát nyitott. Utóbbit nagyon kedveli a közösség, előbbi meg csak úgy általánosságban erős lapnak számít.

Egy biztos, nem mindannyiónknak lesz ilyen mákja a jövőben!

Betöltés...
Keresés
Keresés