18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ezektől a VALORANT és Fortnite keybindektől falnak megyünk

Myth, aki a VALORANT és a Fortnite játékosainak táborát is erősíti, nemrég tett közzé egy bejegyzést az interneten, amitől a fél világ falnak ment. A streamerektől kezdve, egészen a “hétköznapi” játékosokig mindenkit kiégetett. 

A keybindek, amiket használ, hihetetlenül különböznek a megszokottaktól. Nem csak egy – egy dolgot változtatott meg, konkrétan mindent inkább. Csak hogy egy példát említsünk, WASD helyett a 2QW3 billentyűket használja. 

Íme az általa közzétett videó:

Aztán már nem bírta tovább szó nélkül, és megmagyarázta, hogy miért is használja ezeket ilyen fura módon és a válasz igen egyszerű: ” Amikor elkezdtem Fortnite-ozni, akkor én is a megszokott módon használtam a billentyűzetet. “ – kezdte magyarázni Myth.

” Aztán a mutatóujjam állandóan fájt, amikor a D-t használtam, így eltoltam az egészet. Végül így szoktam meg, tehát most már ezt használom minden játék esetében. Nekem így a kényelmes. “ – fejezte be mondandóját.

Érdekes, van olyan bátor jelentkező, aki kipróbálja? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI