-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Tfue: “A Fortnite már csak egy halott játék”

Tfue, az ex-Fortnite csillag most végre megosztotta gondolatait arról, hogy miért is hagyja maga mögött minden profi és nagy ember a címben említett játékot, valamint azt is, hogy magáról a játékról mi a véleménye.

“Megvan az a Ninja gyerek, aki most már a League of Legends nevű játékot nyomja? Vagy Tfue, aki áttért a Warzone és a Minecraft közvetítésére? Vagy a Fortnite profi NICKMERCS, akinek a kedvenc játéka már a Warzone?” – kezdte szarkasztikusan mondandóját Tfue.

Ezután a lényegre tért: “Az van, hogy a Fortnite csillaga az Apex Legends és a Warzone mellett bár lassan, de leáldozik. A nagy nevek, akiket az előbbiekben is említettem, már rájöttek arra, hogy a Fortnite nélkül is lehetnek népszerűek…” – folytatta.

“Ez a játék valójában tömve van hülye, unalmas, rinyáló emberekkel. A Fortnite már nem több, mint egy kibaszottul halott játék.” – fejezte be mondandóját a népszerű streamer. Természetesen nem kell egyetérteni vele, de tény, hogy igaz dolgokat beszél.

A videót ITT nézheted meg. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI