18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Két új Warzone map érkezik egy éven belül?!

A Warzone leakerek Twitter bejegyzéseit böngésztük éppen, amikor frászt kaptunk. Jövő évben, azaz 2022-ben érkezik a Warzone új térképe – szólt a bejegyzés. Hogy mi?!

De hát akkor mi lesz a nagy robbanással? Még egy évig kell “ülnünk” ezen a térképen? Hála az égnek azért ez nem egészen így van. Pár órával és kétségbeesett kommenttel később, a megbízható forrásokkal rendelkező leaker, Tom Henderson megnyugtatott mindenkit.

Bár tényleg felfedezett valamit a fájlok között, ami a 2022-es mapra enged következtetni, ez teljesen független az áprilisra várt újabb térképtől. Azért tök jó és megnyugtató a tény, hogy a fejlesztők máris kitaláltak nekünk valamit a jövő évre.

A 2022-es térkép a világháború jegyében és témájában készül majd, továbbá “Rebirth Island szerű hangulatra” kell számítanunk. Azt pontosan nem értjük, hogy ezzel mire utalt a szerző, de tuti, hogy nagyon jó lesz. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI