3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Neymar új, félelmetes kerettel gyűjti a skalpokat a Fifában

Elég nagy divat lett mostanában, hogy a szerencsés, vagy éppen szerencsétlen játékosok megosztják a profi játékosok FIFA kereteit a nagyobb fórumokon. Onnan lehet tudni, hogy egy profi futballistával nézünk szemben, hogy a keretükben egy világoskék, 99-es speciális lap is felbukkan. Ezeket a kártyákat ugyanis csak és kizárólag a hivatásos focisták kaphatják meg egyenesen az EA Sportstól.

Neymar Jr. nagyon kedveli a videojátékokat. Szabadidejében sokat CS:GO-zik, valamint most a Fortnite aktuális szezonjában is saját tartalmakat fog kapni a brazil klasszis. S mivel imádja a futballt, bizony a FIFA 21-et is nyüstöli néha.

Korábban már írtunk arról, hogy milyen kerettel vág neki a játékos a Weekend League-nek, ám most egy teljesen más felállással bukkant fel. Ha az első iteráció nem riasztott el mindenkit, hát a második már biztosan eléri majd a célját!

Korábbi keret:

ST: Ronaldo (94)CAM: Kaka (91)
CAM: Pele (95)
LM: Neymar (99)
CM: Ruud Gullit (90)
RM: Garrincha (92)
LB: Roberto Carlos (91)
CB: Maldini (92)
CB: Virgil Van Dijk (96)
RB: Alberto (90)
GK: Schmeichel (93)

Az új FUT keret:

A Bleacher Report Football kiszúrta, hogy egy még a korábbinál is őrületesebb kerettel játszik jelenleg a PSG sztárja. Az előző csapatban kezdőként szerepet kapó Ronaldo és Kaká “csak” a padra fértek ezúttal fel.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI