18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Több, mint két hete megállás nélkül közvetít az ismert streamer

Az egyébként is igen népszerű streamer, Ludwig, már (cikkünk írásakor) 15 napja és 16 órája folyamatosan streamel. Bár a Twitch platform néha megszakítja a közvetítést néhány másodpercre, de ennyi. 

Az eredeti terv az volt, hogy minden egyes feliratkozó után 20 másodperc adódik az órához – mely megmutatja, hogy mennyi van még hátra a streamből. Nos, itt kezdődött az őrület. Az egyébként is ismert és kedvelt Ludwig akkor a 11. legnézettebb angol nyelven közvetítő streamerből az első lett.

A feliratkozások csak úgy özönlöttek megállás nélkül, így “végtelen” időt hozzáadva ahhoz a bizonyos órához. A két hetes stream-fordulót ünnepelve ugyan néhány óráig nem volt a képernyő előtt, a közvetítés akkor is folytatódott, a feliratkozók akkor is jöttek. A Twitch maga is népszerűsítette a rekord hosszúságú streamet.

Általában a főoldalra teszik, hogy mindenki láthassa, valamint egy Twitter bejegyzésben még jó éjszakát is kívántak neki. Azonban a közvetítő kicsit már érzi, hogy kezd tényleg sok lenni a dolog. Érthető. Ezen okból a 20 másodpercet 10-re csökkentette minden egyes személy után, valamint egy illető összesen maximum 100 előfizetést ajándékozhat.

Ha te is megnéznéd a közvetítést, ITT megteheted. 

Azért nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy meddig megy még a műsor, hiszen cikkünk írása közben éppen már csak alig két óra maradt vissza az órából. Természetesen így a két hét után már igen lelassultak a feliratkozók…  

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI