7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Emberek százai előtt bántalmazta barátnőjét a felbőszült streamer

SmashGodxXx, a népszerűségét tekintve nem túl nagy streamer, a tegnapi nap folyamán történt közvetítése alatt számos olyan dolgot tett, amit nem kellett volna.Az alig több, mint 10 ezer feliratkozóval rendelkező srácnak valamiért szörnyen elborult az agya.

Először viszonylag szépen kérte a mellette ülő barátnőjét, hogy menjen ki, de a hölgy nem mozdult. Ezután egyre mérgesebb lett a közvetítő férfi, és újra, hangosan szólította fel a távozásra. Természetesen a barátnője nem szerette volna magára hagyni.

Ezután a streamer leült, ordítozott, majd egy “Akkor hozd be a söröm baszdmeg!” felkiáltás után a csajszinál betelt a pohár. A több száz néző előtt lekevert egy pofont a barátjának. Az alfahímnek ez persze nem tetszett, úgyhogy elfordította a kamerát, majd csak baljós csattanásokat hallhatunk. 

A kamera némítása, majd a stream nagyjából 5 percig tartó szüneteltetése után visszatért a páros a képernyőre, látszólag “minden rendben” volt. Nos, bár mi sem kedveljük az egy szál csöcsben streamelő hölgyeket – egyszerűen nem a Twitch ennek a helye -, de érdekes, hogy ők tiltásra kerülnek, míg egy párját bántalmazó férfi “senkit sem zavar”.

Ugyanis a mai nap folyamán, alig pár órával ezelőtt ugyanolyan vígan streamelt, mint eddig bármikor máskor. Senkit sem zavarnak a történtek. A redditről a videót már eltávolították, de egy youtuber készített róla egy videót. Aki szeretné, itt megnézheti a történteket: 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI