18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ethan Hunt-stílusban, kötélen lógva lopott Pokémon kártyát egy japán férfi

Sokakat inspirált a Mission: Impossible. A Tom Cruise főszereplésével készült akciófilm egyik ikonikus jelenete, amikor az ügynök egy kötélen lógva jut be egy high-tech védelemmel felszerelt terembe.

Nos, most ugyan ezt a manővert kívánta használni egy 28 éves japán férfi, aki ugyan nem atomrakéták indítókódjait, hanem Pokémon kártyákat szeretett volna lopni.

A férfi egy millió yen értékben akart Pokémon és Yu-Gi-Oh! kártyákat lopni, ami körülbelül 2,8 millió forintnak felel meg.

Ráadásul ez csak a lopni kívánt portéka értéke, ezen felül még volt 700 ezer forintnyi pénz a kasszában. A zsákmányt nem a saját gyűjteményének bővítésére szerette volna ellopni, hanem elmondása szerint egy tartozást akart kiegyenlíteni.

A helyi rendőrség jelentése szerint a férfi a bevásárlóközpont tetejéről ereszkedett le a legfelső szinten található üzletbe. A manővert viszont rögzítette egy kamera, így tudták felkutatni, majd pedig őrizetbe venni a tolvajt.

Amikor arról kérdezték a férfit, hogy mégis hogyan juthatott ilyesmi az eszébe, ő a következőket válaszolta: “A középsuliban a sziklamászó csapatban voltam, így nem féltem a magasságtól.”

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI