2.6 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Ingyen blueprint! – Húsvéti meglepetés a Warzone játékosoknak

A Warzone fejlesztői lesznek idén a kis húsvéti nyuszikáink, ugyanis egy nagyon kedves és kellemes meglepetés néhány darabját szórták szét nekünk Verdansk bizonyos részein. Szép húsvéti kosárkákról van szó.

A map bármelyik szegletén elhelyezkedhet, ám játékosok arról számoltak be, hogy inkább loot helyén szokott megjelenni, tehát olyan épületekben keressük nyilván, ahol amúgy is fellelhetőek zsákmányok. 

A csodaszép húsvéti kosarat kinyitva több dolgot is dob nekünk, de a legfontosabb az arany színű hatalmas tojás lesz. Ha ezt felvesszük, egy feladatot kell majd teljesítenünk, és meg is kapjuk a jobbnál jobb blueprinteket – régebbi darabok, amelyeket amúgy már nem lehetne sehogy sem megkaparintani. A feladat teljesítéséhez egy helikoptert kell lehívnunk.

Nézzünk egy videót is, hogy még egyértelműbb legyen a dolog:

Érdekes kis megjegyzés a végére, hogy bár tényleg szuper kedves eseménynek tűnik, de az elmúlt 2-3 napot szinte végig játszva sem találtunk egyetlen egy ilyen kosárkát sem. A dátumokról pedig annyit tudunk, hogy valamikor április elsején került be, és mivel a játék fejlesztői ezt hivatalosan be sem jelentették, nem tudni, meddig marad. Plunder és “sima” Warzone módban is egyaránt megtalálhatóak. 

A lényeg tehát: kalandra fel és siessetek, hogy tuti nektek is jusson még!   

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI