0.9 C
Budapest
2021, április 17, szo

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Elrejtett változások? – A probléma a Warzone szezonközi frissítésével

Nagyon sokan legalább annyira vártuk a Warzone szezonközi frissítését, mint a hatalmas atomrobbanást, mely majd letarolja Verdansk egészét. Nos, ez utóbbi egyelőre még várat magára, azonban az előbbi nem is olyan régen megérkezett.

A hivatalos frissítési jegyzet valahogy feltűnően rövidre sikeredett, annak ellenére, hogy a patch mérete a csökkentés után is még mindig hatalmasnak számított. Nem is húzzuk az időt tovább, lássunk is hozzá. Mi a probléma?

Először is, megemlítenénk az attack helit. Az egyébként is erősnek számító jármű még erősebb lett. Most már kedvükre sorozhattak minket az égből is. Igen, csak múlt időben. Miért? Nos, a már sajnos jól ismert láthatatlanság ezzel együtt tért vissza, így ki kellett szedniük a játékból.

Ezután a két új killstreak is bekerült a játékba, melyről egyetlen egy szó sem esett a patch notes keretein belül. A Bombardment és a Foresight (ez már korábban is elérhető volt a játékban, de nagyon ritkán jelent meg) killstreakek már bármikor megszerezhetőek a Containment Monitorok segítségével.

Néhány szóban, míg az előbbivel egy nagyobb területen bombázhatjuk a szerencsétlenebb társainkat majd’ egy percig, utóbbival mi és a csapattársaink is láthatjuk az összes kört. Aztán, a shopba bekerült az RC-XD is (szó nélkül) mely a lista végén landolt – ott, ahol eddig a legtöbbször vásárolt termék, a loadout drop marker volt.

Mondanunk sem kell, hogy ez igen sok játékosnak okozott fejfájást. Mindannyian ismerjük azt, amikor az enemy figyel minket Downtown egyik épületének tetejéről, neked meg iszonyat gyorsasággal, szinte reflexből kell venni azt a loadoutot – és véletlenül RC-XD lett. Maradhat?!

Nos, és térjünk a lényegre: a fegyverek. A hivatalos frissítési jegyzet összesen egyetlen egy fegyvert említ, amihez hozzányúltak. Ez az AUG. Kevéske plusz recoilt kapott, ám  abszolút nem ez volt az egyetlen fegyver, amin változtattak. Ebben a videóban minden helyet kapott, amit tudnod kell ezzel kapcsolatban:

Természetesen az attachmentek sem maradtak ki a dologból, de legalább ezek közül elég sok szerepelt a változások listáján:

Nos, végül, de nem utolsó sorban megemlítenénk azt is, hogy a sokak által utált, már szinte meme Roze skin továbbra is rengeteg játékos élményét teszi tönkre. Bár személy szerint minket különösebben nem hoz lázba, tény, hogy sötét helyeken egyszerűen észrevehetetlen. Itt azért kis tippként megjegyeznénk, hogy képernyőnk beállításaival sokat lehet tenni az ügy érdekében. A fejlesztők viszont most sem kezdtek semmit a problémával.

Welcome to next round of: Find the Roze! from CODWarzone

Tehát, a lényege ennek az irománynak valójában az, hogy felhívjuk figyelmeteket a rengeteg rejtett változásra és tartalomra. Számos streamer és Call of Duty profi szólalt már fel ezzel kapcsolatban, hiszen így teljes mértékben felesleges kiadni a frissítési jegyzeteket. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI