0.9 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Így nézhet ki az este érkező FUT Birthday Kondogbia SBC

Kiváló eseményt dobott össze az EA Sports a FIFA születésnapjának megünneplésére. A két hetes esemény során a játékosok minden egyes évből kaptak egy ikonikus játékost, amit vagy Objective, vagy SBC formájában oldhattak fel maguknak.

A baj csak az, hogy a nagy várakozást a leakerek elrontották számunkra, így már előre tudtuk, hogy melyik nap melyik játékos fog befutni az esti órákban. Persze így azok, akik kevés Coinnal vagy játékossal rendelkeznek, lényegében tudtak spórolni a kiszemeltjükre.

A ma esedékes SBC-t először egy Valencia logóval jelezte az EA, ám ez idő közben Atletico Madridra cserélték. Ez egy jelzés volt, ugyanis Kondogbia a FIFA 19 idején még a Valencia keretét erősítette. A lapja maga volt a La Liga tank, amit nagy valószínűséggel az új FUT Birthday kártya is képviselni fog.

Valószínűleg nem lesz olcsó, így nem hiszem, hogy mindenki gyűjteményébe belekerül majd. Első nekifutásra olyan árban kell majd gondolkodni, mint Renato Sanchez esetében, vagyis 800k alatt meglepődnénk, ha kijönne az SBC.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI