7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Már nem Pokimane a legnézettebb női streamer Twitchen

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen témában mostanában írni fogunk, de a márciusi Twitch trendek ezt máshogy látták. Hosszú évek óta a legnézettebb tartalomgyártója volt a platformnak Pokimane, aki ráadásul a női videósok közül az egyik, ha nem a legismertebb a világon.

Idén márciusban viszont volt egy hölgy, aki még a kanadainál is több nézői órát generált. Ő pedig nem más, mint Amouranth.

A Stream Charts statisztikái szerint márciusban Amouranthot pár órával többet nézték, mint Pokit. Félreértés ne essék, így is őrületes számokat generáltak, mindkét tartalomgyártót közel 2 millió órán át nézték.

Az új listavezető “hétköznapi” ruházatában – Twitter

A meglepetés manőver jó lehet arra, hogy felfigyeljenek Amouranthra, ám ahhoz még kevés, hogy követők szintjén is előzzön. Míg az új nézettségi uralkodó csupán 2,3 millió követővel rendelkezik, Pokimane-nek lassan megvan a 8 milliós Twitch-tábor.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI