7.2 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Jöhet az ügynökök tiltása a VALORANT-ba, a Riot már beszélt is róla

A VALORANT körülbelül egy éve van játszható stádiumban. Tavaly tavasszal indult útjára béta, s nem sokkal később, nyáron már az éles megjelenés is megtörtént. Az esport szcéna folyamatosan fejlődik, na meg az alapjáték is szép ütemben szépül és bővül.

Az új ügynökök is futószalagon érkeznek, épp ezért került elő ismét az ügynökök tiltásának kérdése. A Riot Games másik játékában, a League of Legends-ben ugyanis már régóta működik ez a lehetőség, tény, ott több mint 150 karakterrel lehet játszani.

A Riot Games nem zárkózik el attól, hogy a VALORANT-ban is megjelenjen ez az opció, viszont még egy ideig nem szeretnék implementálni a játékba. A terv az, hogy először jelenjen meg körülbelül 30 ügynök, s ha ez megtörtént, akkor lesz értelme bevezetni a tiltási fázist a játékba.

Ez a fejlesztők jelenlegi sebességével körülbelül 3-4 év múlva jöhet el, ugyanis ennyi idő kell majd ahhoz, hogy elérje a játék a 30-as határvonalat.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI