2.6 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Pezsgőfürdős őrület: Indiefoxx ismét tiltólistán

Most hirtelen fejből nem is tudjuk, hogy hány alkalommal számoltunk be nektek Indiefoxx tiltásairól. Talán három vagy négy, de nézzük is: tehát itt van egy, és még egy, és akkor még egy.

Tehát összesen három alkalommal tiltották a hölgyet, mert egyszerűen égeti a bőrét a ruha és nem tudja magán tartani. Most azonban állítólag más oka volt, hiszen “Twitch Szolgáltatás Árulásáért” tiltották. Úgy tűnik, a fürdőruhás magamutogatás már nem is számít. 

Legutóbb a Twitch munkatársai értesítették arról, hogy ha folytatja a túlságosan kihívónak titulált műsorait, bizony érkezik majd a végleges tiltás. Sajnos, most is csak három napot vettek el tőle a platformon, pedig igazán lehetett volna sokkal több is.

Pofátlan módon még BAN CHAMPION becenévvel is illeti magát. Sőt, emberek ezrei szintén támogatják az idióta közvetítéseit, az OnlyFans oldalának reklámozásáról nem is beszélve. A témával foglalkozó oldal örömmel tudatta a tiltást:

Majd még ez alá is beírta, hogy addig is támogassák az imént említett platformon… Úgy tűnik, hogy a Twitch emberei igen sok mindent elnéznek neki, mert elég nézőt generál.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI