7.2 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

A 100 Thieves társtulajdonosa lett 2020 legjobb streamere

A 2020-as The Game Awards gálán Rachell Hofstettert, vagyis Valkyraet választották az év legjobb tartalomgyártójának. A Twitchről Youtube-ra vándorolt hölgy nagy szerepet játszott abban, hogy az Among Us akkorát durrant tavaly, na meg korábban a League of Legends, a Fortnite és a Valorant népszerűsítéséből is kivette a részét. Ma már több mint 3 millió feliratkozója van, vagyis igencsak komoly névnek számít az iparban.

Olyannyira, hogy Machine Gun Kelly és CORPSE közös dalának klipjében, a Daywalker!-ben is szerepet kapott.

Most pedig újabb szintre emelkedett a híres tartalomgyártó. Eddig a 100 Thieves zászlaja alatt videózott és tevékenykedett, ám mától új pozíciót tölt be az egyesületnél. Jó barátjával, Courage JD-vel karöltve bevásárolták magukat a 100 Thieves-be, így társtulajdonosai lettek az orgnak.

Ezzel egy elég impozáns elnökségi csapat alakult ki az egyesületnél, Valkyrae és Courage mellett Nadeshot, Scooter Braun, Dan Gilbert és a híres zenész, Drake is döntéshozó pozícióban van.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI