-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Asmongold: “Igazságtalan a Twitch, Indiefoxx miért csak 3 nap bant kap?!”

Tegnap arról számoltunk be nektek, hogy Indiefoxx csatornáját ismét tiltották. Most éppen nem azért, mert a melleit mutogatta egy pezsgőfürdőben, hanem a “Twitch funkcióinak vagy szolgáltatásainak eladása vagy eladása kísérlete miatt”.

Asmongoldhoz, a rengeteg követővel rendelkező WoW streamerhez is eljutott a hír, aztán persze rögtön ki is akadt: “De Indiefoxx miért csak 3 napos tiltást kap? Ha pl. Forsen vagy bárki más tenne hasonlókat, azonnal végleges tiltást kapna!” – kezdte magyarázni.

“Nem értem, hogy hogyan kaphat Indie még mindig csak három napos bant, újra és újra. Pláne, hogy más közvetítők, ugyanezért amiket ő is tett, végleges tiltást kapnak, szinte azonnal. “ – folytatta.

A videó első néhány percében hallgathatjátok meg mondanivalóját: 

“Egyértelmű, hogy valami nem okés. Minden egyes streamert egyenlően kellene kezelnie a Twitch platform munkatársainak. Arról nem is beszélve, hogy ez majd csak nőgyűlöletet szül majd.” – fejezte be mondanivalóját a közvetítő, Asmongold.

Mit gondoltok? Mi teljes mértékben egyetértünk, már ezer éve végleges tiltás illette volna a seggét mutogató “hölgyet”.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI