7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Fenekestül felforgatta a Warzone játékosok életét a no-glint Kar98k

Bátran állítjuk, hogy ez a Warzone szezonközi frissítés talán az eddig legproblémásabb lett a sok eddigi közül. Egyrészt, mint említettük, a hivatalos frissítési jegyzet a még a felét sem tartalmazta a valós változásoknak. 

Sok a bug, sok attachment nem úgy működik ahogy kellene, de nagyrészt kiküszöbölhetjük ezeket néhány gyors cserével és egy kis utánajárással, de sajnos a Kar98k – vagy bármely sniper -, problémája igen idegőrlő. 

Történt ugyanis egy olyan, hogy a Variable Zoom Scope kurvára elfelejtett csillogni. Nyilván aki játszott életében a játékkal, tudja, hogy nagyon könnyű pillanatok alatt kiszedni a többi játékost, ha van egy sniper a kezünkben.

A szezonközi frissítés óta azonban fennáll a probléma, és szörnyen irritáló. Nem találod a többi játékost, fogalmad sincs honnan szedtek ki. Tehát ajánlhatnánk, hogy a még több kill érdekében csak cseréljétek le erre az attachmentre a jelenlegit, de ne!

Rohadtul seggfej dolog (szerintünk). 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI