1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Rendőrautók?! – Hamarosan 8 új járművel bővülhet a Warzone kínálata

Tudjuk jól, hogy a Warzone körök egyik legfontosabb részének számítanak a járművek. A térkép méretét elnézve ez nem is akkora csoda, hiszen hatalmas távok vannak. A Supply Run például sokszor teljesíthetetlen is egy autó vagy heli nélkül.

Mondjuk azért a teherautóktól szíves örömest megválnánk, hiszen kurva sok fejfájást okoz még mindig a játékosok többségének – pláne azoknak, akik nem benne, hanem pl. alatta tartózkodnak, összetrancsírozva.

Tehát a Zesty becenévre hallgató Call of Duty leaker szemfülességének köszönhetően azt is megtudtuk, hogy 8 jármű kerülhet hamarosan a Warzone kínálatába. Szerepel itt elég sok minden, többek között rendőrautó is.

Nem tudjuk miért, de valahogy nekünk ez a lista is azt a feelinget adja, hogy bizony ennek a szezonnak a végén az a kiszivárgott ’80-as évekbeli térkép néz majd vissza ránk. Na de nézzük is azokat a tweeteket:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI