1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Tiltották Twitchről, most könyörög a karrierjéért a kanadai streamer

Van az úgy, hogy valaki későn jön rá arra, hogy rosszul kezelte a dolgokat. Nickich, egy kanadai League of Legends streamer is így járt. A támogató karaktereket előnyben részesítő streamer március 20-án kapott tiltást a Twitch platformján. A fiókját azóta sem oldották fel, ami rendesen betett a karrierjének.

Ezúttal nem arról van szó, hogy meztelenkedett volna a srác, vagy rasszista megnyilvánulásai lettek volna, hanem a chatet hagyta moderálatlanul, ami kissé elburjánzott az utóbbi időben. Ezt pedig valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva jobban bünteti a platform, mint a korábban említetteket.

Nick jelenleg ott tart, hogy a közösségi médián keresztül könyörög a cégnek, hogy oldják fel a tiltását. Összességében nem tűnik túl férfias lépésnek, viszont az tényleg röhejes, hogy a chat miatt bukhatja tartalomgyártói karrierjét a fiatal LoL játékos.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI