Az új “csöcs streamer”: Értékekről beszél, aztán medencéből streamel

Óriási paradoxont generált a Twitch legújabb trendje. Számtalan női tartalomgyártó (és persze férfiak is!) belekezdett az úgynevezett “medencés videózásba”. Ez lényegében egy beszélgetős műsorforma, amiben a videós egy medencében ül és társalog a nézőivel.

S ugyan az előbb mentettük a menthetőt a férfiak említésével, de őszintén szólva ez a “műfaj” inkább a nők körében dominál.  Valószínűleg mindenki számára érthető az ok: igen, ők azok, akik el tudják adni a műsort a testükkel.

A paradoxon viszont ott kezdődik, hogy manapság több női szervezet is küzd azért, hogy végre valahára kialakuljon egy egyenjogúsági helyzet. Viszont így, hogy az OnlyFansen és a Twitchen lényegében bagóért kínálják magukat sokan, ezeknek a szervezeteknek meglehetősen nehéz dolguk van.

A trend egyik zászlóvivője, Indiefoxx már a medencék előtt is meztelenkedett, ám azóta már tovább bővítette a repertoárját. Azzal vált híressé, hogy bikiniben ült a kamera előtt, s minden feliratkozóját magára írta egy filctollal. Most ugyan ezt egy medencében csinálja, a Twitch legnagyobb örmére.

Félelmetes mennyiségű nézőt és pénzt generál a hölgy, akit emiatt nem is szeret hosszú napokra elmeszelni a Twitch. Két-három napokra mindig letiltják, de aztán mindig visszatérhet. Ez történt most is.

 

Ami viszont furcsa, hogy közben meg sokszor arról beszél, hogy telis tele van értékekkel, ám közben mégsem ezt az oldalát sulykolja.

A legnagyobb hiba a platform szabályrendszerében keresendő, ami lehetőséget ad arra, hogy karrier legyen a Twitchen a meztelenkedés.

Betöltés...
Keresés
Keresés