1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Az áprilisi hónap az egyik legfontosabb a népszerű online kaszinó, a Vegas.hu életében. Ugyanis ebben a hónapban ünnepli negyedik születésnapját!

Streamer challenge

Kétségkívül az egyik legnépszerűbb platform a gamerek körében mostanában a Twitch, éppen ezért Magyarország legnagyobb online kaszinója, a Vegas.hu 4. születésnapja alkalmából itt is meghirdeti születésnapi promócióját, melyben segítségére lesz AdamKissAK!

Az akció lényege egy élő fogadás, melyhez minden Twitch-rajongó csatlakozhat április 13-án AdamKissAK Twitch csatornáján. Itt a résztvevők megtippelhetik, mennyit sikerül nyernie a népszerű streamernek 100 ingyen pörgetéssel. Izgalmas kihívásnak tűnik, érdemes figyelni!

Ebben a járvány sújtotta időben, mindenki keresi az új kikapcsolódási lehetőségeket. Újszerű, izgalmas, legális, biztonságos és még nyereményt is hoz, ez az online kaszinó világa. A Vegas.hu rengeteg lehetőséggel, színes játékportfólióval és folyamatosan megújuló promóciókkal várja a kalandvágyókat. Nincs mitől tartani, a Vegas.hu-nál mindenki jó kezekben van!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI