24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ezért érdemes ismerni a Fortnite minden egyes elemét

A Fortnite Battle Royale esetében egyértelműen ki kell emelni a kreativitást, mint kulcselemet. Az építéshez és a gyors szerkesztéshez elengedhetetlen, hogy egy játékos képes legyen pillanatok alatt dönteni, ehhez pedig betéve kell ismerni a játékot.

Egy Reddit felhasználó egy rövid klipben bizonyította, hogy ha tisztában vagyunk a környezetünkkel, akkor gyakorlatilag bármilyen helyzetből győztesen kerülhetünk ki.

Pleasant Park egy zsúfolt landolási pont, így nem csoda, hogy három játékos is ugyan azt az épületet nézte ki magának. Történetünk hőse egy fokkal lassabb volt, mint ellenfele, így a lila rakétavető a gyorsabb játékosnál landolt. S míg a videó feltöltője lassabb volt, a gyakorlatban jóval leleményesebb. A láda mellett ugyanis megpihent egy benzinkanna, amit reflexszerűen meg is csapott a klip készítője. Az pedig, egy ilyen helyzetben rövid idő alatt robban.

1000 IQ play, definitely peaked lol from FortNiteBR

A gyorsabb játékost elvitte egy pillanat alatt a robbanás, így a rakétavető az okosabb párbajozóhoz került. Aki ezzel könnyűszerrel begyűjtötte a második killt is pár másodperccel később.

A kommentszekcióból később kiderült, hogy a 400IQ-s húzás egy Victory Royale-t eredményezett a játékosnak.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI